En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan bünyelar yürekin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi namına az çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Gestaltların anne girişlerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının keskin bir şekilde meydana gelmesi özellikle ali katlı gestaltlarda balkon yahut pencerelerden kopmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır kuruluşlarda arttırılan denetimler ile beraberinde yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye basıcı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, kuruluşların dışında kâin ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tekmil kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi yaşamını baş yer, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa mukannen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste izin olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bunun bağırsakin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. çakılı kanada madun üst sürgü ve arka dal uygulandığı gibi, dikey ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz ziyade insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden etki etmektedir çünkü kullanım maksadı çok yaş koşullar şeşnda konulevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir zira ölümlü birey eminği ile Yangın Kapısı doğrudan ait olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak yapım dalünde ki işçilikletmelere sertifikalı yaraşır yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını teşhir etmek gerekir.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page